Soorten glas


Enkel en dubbel glas
Glaszetters maken onderscheid tussen enkel en dubbel glas. Het voordeel van dubbel glas ten opzichte van enkel glas is dat het een betere isolerende werking heeft. Dubbel glas is bij aanschaf duurder dan enkel glas maar zal zich tussen 7 to 9 jaar terugverdienen.

Soorten dubbelglas
Je vraagt je misschien af waarom isolerend dubbelglas nu zo energiebesparend is. Bij enkel glas koelt de warme lucht binnenshuis af aan het glas. Er treedt condensatie op en het glas geeft warmte door naar buiten. Je verliest daarbij veel warmte. Bij dubbel glas wordt het glas dubbel uitgevoerd met een laag lucht (HR+) of een edelgas (HR++) ertussen. Omdat lucht en gas een hoge warmteweerstand heeft, wordt er minder warmte naar buiten doorgegeven. Hierdoor heb je minder warmteverlies en dus minder stookkosten. De nieuwe generatie HR+ en HR++ glas is geluidswerend, zonwerend en door de sterkte van het glas werkt het inbraakpreventief.

Er bestaan grote prijsverschillen tussen glaszetters. Het is daarom verstandig een goede vergelijking te maken tussen glaszetters voordat je er met één in zee gaat.

Hier kan je gemakkelijk verschillende glaszetters bij je in de buurt vergelijken.

Voordelen van glaszetbedrijven.nl

Op glaszetbedrijven.nl kun je gemakkelijk offertes aanvragen voor glaszetten gerelateerde services in heel Nederland.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere bedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op je kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

« Jullie service heeft me veel geld en tijd bespaard.Ik raad iedereen aan om via glaszetbedrijven.nl een geschikt glaszetbedrijf te vinden!»
K. Willemse, Leusden

« Via glaszetbedrijven.nl heb ik heel gemakkelijk een goed glaszetbedrijf weten te vinden. Ik ontving 5 offertes, heb ze vergeleken en heb het beste aanbod gekozen.»
R. de Boer, Groningen

« Na een aantal dagen had ik van verschillende glaszetbedrijven offertes op maat gekregen! Ik hoefde alleen maar te vergelijken. Uitstekende service!»
S. Bakker, Venlo

Meer weten over glaszetters? Dan kunt u hier meer specifieke informatie over glaszetters en glashandels vinden.